Consulten - https://LieverDragen.nl

Consult  (boeken: klik hier

Een consult kan er voor zorgen dat tijdens de periode dat je wilt dragen, je ook echt comfortabel kunt dragen voor zowel jou als je kindje.

Knopen is niet heel erg moeilijk, maar vergt wel enige oefening. Kom je er toch niet uit of vindt je knopen niet bij je passen, dan kun je ook draagzakken uitproberen.

Tijdens een ‘standaard’ consult leer je één knooptechniek om je kindje op de buik, heup of rug te dragen met een doek of een drager (ergonomisch).

Tijdens een ‘kort’ consult krijg je informatie over dragen en welke middelen er zijn om te dragen.

De meer ervaren dragers kunnen ook een ‘kort’ consult kiezen. Tijdens dit consult kun je bijvoorbeeld leren om een bepaalde knoop goed onder de knie te krijgen of om een andere knoop voor rugdragen te leren.

 De consulten

Kort consult

Standaard/pas consult

Duur: circa 45 minuten

Duur: circa 90 minuten

Prijs: 29.95 euro

 

Prijs: 49.95 euro

Duo-consult 75 euro

Als je niet precies weet wat je wilt, en je kunt geen keuze maken tussen de consults, dan kun je ook kiezen voor de optie:
€17.50/half uur. Je bepaald dan zelf hoe lang het uiteindelijk wordt.

Voorafgaand aan het consult zal ik enkele vragen stellen (telefonisch of mail) om de wensen en behoeften in kaart te brengen, zodat er in het consult zelf meer tijd is. In het algemeen geldt; 

  • We oefenen één knoop/draagwijze met een levensechte "draagpop", deze pop heeft een soortgelijk gewicht en zwaartepunt als een baby. Als er genoeg vertrouwen is opgebouwd, kan er verder met het kindje geoefend worden, zodat je daarna zelfstandig in staat bent je kindje te dragen in de uitgekozen knoop/draagwijze.

  • Zelf een doek of drager ter beschikking hebben is niet nodig, maar mag natuurlijk wel! Er zijn verschillende maten en soorten doeken aanwezig, alsmede een ringsling en verschillende ergonomische dragers, op vraag kan er ook ander materiaal meegenomen worden.

  • Het is handig om iemand (partner of vriendin bijv.) bij de hand te hebben die op het kindje kan passen zolang we met de pop aan het oefenen zijn.

Natuurlijk mag je partner en/of aanwezige huisgenoten meekijken met het consult, maar mocht je partner daadwerkelijk mee willen oefenen om na het consult ook zelf de knoop techniek vol vertrouwen uit kunnen oefenen, dan spreken we van een duo-consult. Hiervoor wordt een extra draagpop en extra materiaal meegenomen.

  • Als je niet echt uitkomt met de tijd die er staat voor de consulten, of een consult loopt erg uit, dan kun je uitgaan van €15,-/half uur consult.‚Äč

Demonstratie

Het is ook mogelijk om een demonstratie te krijgen. De prijs van de demonstratie ligt aan wat er getoond moet worden en hoe lang het gaat duren en voor wat voor groep. Er worden ook vele gratis demonstraties gegeven, denk bijvoorbeeld aan zwangerschapsyoga.

 

Waardebon (bestellen: klik hier)

wil je een draagdoekconsult cadeau doen aan iemand? Ook dat kan! Ik heb een cadeaubon in mijn assortiment zitten en daar kan iedere waarde op ingevuld worden.

 

Workshop

Workshops zijn ook mogelijk. Dit kan doorgaan bij een groep groter dan 3 personen. Denk aan een zwangerschaps workshop. Samen met een paar zwangeren dames leren buikdragen met een geweven of rekbare doek.

Tijdens een workshop leren we wel allemaal dezelfde knooptechniek. Het is niet mogelijk om verschillende knopen te leren. Prijzen zijn afhankelijk van aantal personen. Vanaf €32.50,- per persoon.