Hoppediz Bondolino Poplin Circle of Life - https://LieverDragen.nl

Hoppediz Bondolino Poplin Circle of Life

Hoppediz Bondolino Poplin Circle of Life
Hoppediz Bondolino Poplin Circle of Life
Hoppediz Bondolino Poplin Circle of Life
99.00
OutOfStock
Levertijd: 1 - 2 weken
Voorraad: 0
Uitverkocht
De Bondolino is al jaren een goed verkopende draagzak. En dat is niet voor niets.  En nu heeft LieverDragen hem ook in haar assortiment!

De Bondolino is geschikt voor kleine én grotere kindjes en is makkelijk uitwisselbaar tussen ouders onderling zonder dat je er ook maar iets aan hoeft te verstellen. Ideaal!

Je kan deze draagzak gebruiken vanaf geboorte tot ongeveer 2,5 jaar (broekmaat 80).

Met de Bondolino kun je buikdragen en rugdragen.
Hij is wasbaar op 40C

Extra's
Elke Bondolino wordt geleverd met een bijpassend opberg(rug)tasje en een zeer uitgebreide handleiding met kleurenfoto's.

Welke versie kies ik?
Van de Bondolino bestaan verschillende versies. 
 

  • De reguliere Bondolino is gemaakt van draagdoekstof en voelt stevig aan.
  • De ‘zomerBondolino’ is een dunnere variant die wat koeler is in de warmere maanden. 
  • De slim-fit Bondolino heeft smallere schouderbanden: prettig voor kleine en/of heel slanke mensen of mensen met erg smalle of afhangende schouders. Deze variant wordt vaak door dames gekozen.
  • De Poplin Bondolino is in tegenstelling tot de reguliere variant niet van draagdoekstof gemaakt, maar van een soepeler dunner katoen. Hierdoor vallen de Poplin Bondolino's in het geheel wat 'slanker'. De reguliere versie voelt daarentegen steviger aan.
Maat
De heupband van de Bondolino past goed tot een omvang van 110 cm. Daarboven heb je een los bij Babybij verkrijgbaar verlengstuk nodig. Hiermee wordt een Bondolino geschikt tot een omvang van 140 cm.

De slim-fit Bondolino heeft niet alleen 3-4 cm. smallere schouderbanden, maar ook een kortere heupband. Deze Bondolino is geschikt tot een omvang van 100 cm.
 
Terug naar overzicht


Plaats je vraag hieronder